Tervetuloa sivustollemme – toivottavasti löydät kauttamme juuri etsimäsi tuotteet! Sivustoltamme löydät niin kertakäyttötuotteet, ammattikosmetiikkaa, hoitolan kalusteita ja laitteita sekä kattavasti myös jalkahoitovälineitä. 

Tuotteet lähtevät omalta varastoltamme, joka sijaitsee aivan Turun/Raision Ikean kupeessa. Toimitamme tuotteet nopeasti hoitolaasi tai saat ne halutessasi myös noutopisteelle.

Oletko ensikertaa sivustollamme? Laita meille lomakkeen avulla hoitolasi tiedot sekä y-tunnuksesi ja luomme Sinulle tunnuksen. Tunnus tulee erillisenä s-postina. Mikäli et saa tunnusta päivän kuluessa, olethan meihin uudelleen yhteydessä.

Kirjaudu kauppaan tästä. Salasana unohtunut? Palauta tästä.

Thalgo

Thalgon merellinen ammattikosmetiikka tarjoaa kokonaisvaltaisen sarjan hoitolaasi. Sarjasta löydät kasvo- ja vartalohoitotuotteet, sekä spa tuotteet ja hoidot . Thalgo sarja täydentyy erityisillä huippulaitteillamme:  iBeautyPro kasvohoitolaitteella ja CryoSculpt vartalohoitolaitteella. Laitteet eivät ole sarjasidonnaisia!

thalgo.fi

Ionto-Comed

Ionto-Comed on erittäin tunnettu Saksalainen merkki, joka valmistaa hoitola- ja Spa kalusteet sekä kosmetologin peruslaitteet!

Ionto-Comed tarjoaa myös Süda porat, leikkurit, instrumentit ja poranterät, jotka ovat kaikkiin poriin sopivia. Süda jalkavoiteet; Basic, Medical, Nature ja Diapetics täydentävät jalkojen hoitoon tarvitun valikoiman

Ionto-Comed.fi

 
Thalgo laitteisiin että Ionto-Comed laitteisiin ja kalusteisiin on mahdollista hakea Leasing rahoitus

 

Valikoimassamme on myös mm. Royx Pro sokerit, Cirepil vahatuotteet, kestovärit, kertakäyttötuotteet, kynsilakat yms

Maksuton toimitus kaikkiin tilauksiin, joiden arvo on yli 130e alv0%

Uusi asiakas – Laita meille lomakkeen avulla tietosi ja luomme Sinulle tunnuksen. Tarkastettuamme yritystiedot, tulee sinulle erillisenä s-postina. Mikäli et saa tunnusta päivän kuluessa, olethan meihin uudelleen yhteydessä.

Tunnukset verkkokauppaan tästä,  tai:
info@thalgofinland.fi
Puhelin: 010 2810 130

Y: 2331581-4