Tervetuloa Ammattilaisen verkkokauppaan!

Verkkokaupastamme löydät mm kertakäyttötuotteet, jalkahoitovälineet, kestovärit, hanskat, vahat, sokerit sekä ammattihoitosarjamme; Optimum Derma Aciditate, In-Meso Pen, Thalgo, Ionto-Comed sekä Süda Care,

Tuotteet lähtevät omalta varastoltamme, joka sijaitsee aivan Turun/Raision Ikean kupeessa. Toimitamme tuotteet nopeasti hoitolaasi tai saat ne halutessasi myös noutopisteelle.

Oletko ensikertaa sivustollamme? Laita meille sivun alalaidassa olevan lomakkeen avulla hoitolasi tiedot sekä y-tunnuksesi. Lähetämme sinulle s-postiin linkin käsittelyn jälkeen.

Kirjaudu kauppaan tästä. Minulla on jo ollut oma salasana käytössä, mutta se on unohtunut. Palauta tästä.

 

Optimum Derma Aciditate, eli ODA Pro

Oda on erikoistunut monipuolisiin ja moderneihin happohoitoihin. Happojen valikoima on kattava, hoitorungot ovat erittäin selkeät ja ainekulutehokkaat. Saat näkyvän tuloksen jo yhdellä hoidolla.  Optimum Derma Aciditate tarjoaa ihon kotihoitotuotteet jotka vastaavat ihon erityishaasteisiin kuten Rosaceaan, Akneen, ikääntymiseen tai kirkkauden puutteeseen. 

 

In-Meso Pen

Moderni langaton mikroneulauskynä, jossa on 5 nopeutta sekä 3 valoterapiaa (anti-age, pigmentti tai akne). Neuloja saa useilla tiheyksillä, lisäksi käytettävissäsi on 5D Nano neula (hellävarainen). Hyödynnä hoitorungot, joissa yhdistyy Optimum Derma Aciditate eli ODA happohoidot sekä mikroneulaus. Mikroneulaushoitorungot on suunniteltu vastaamaan kolmeen yleisimpään haasteeseen; akne, anti-age sekä ihon sävy. Hoidon ainekulut ovat edulliset, laite erittäin kevyt ja helppo käyttää.

 

Thalgo

Thalgo on ranskalainen sarja, joka on palkittu mm. tehokkaista Anti-Age hoidoistaan. Sarjasta löydät kasvo- ja vartalohoitotuotteet, sekä spa rituaalit & tuotteet. Hoitojen hoitorungot sekä opetusmateriaali on korkeatasoista ja auttaa toimimaan sarjan kanssa helposti, itsenäisesti ja tehokkaasti. Sarja täydentyy erityisillä huippulaitteillamme:  iBeautyPro kasvohoitolaitteella ja CryoSculpt vartalohoitolaitteella. Laitteet eivät ole sarjasidonnaisia!  thalgo.fi

 

Ionto-Comed

Ionto-Comed on erittäin tunnettu Saksalainen merkki, joka valmistaa itse hoitolakalusteet sekä kosmetologin peruslaitteet. Iontolta tulevat myös Süda jalkaporat, leikkurit, instrumentit ja poranterät, jotka ovat kaikkiin poriin sopivia. Süda jalkavoiteet; Basic, Medical, Nature ja Diapetics täydentävät jalkojen hoitoon tarvitun valikoiman.  Ionto-Comed.fi

 
Laitteisiin ja kalusteisiin on mahdollista hakea Leasing rahoitus.
 

Maksuton toimitus kaikkiin tilauksiin, joiden arvo on yli 130e alv0%. (ei koske hoitotuoleja tai kalustusteita)

Uusi asiakas – Laita meille alla olevan lomakkeen avulla tietosi ja lähetämme käsittelyn jälkeen sinulle linkin s-postina. Mikäli et saa s-postiin linkkiä päivän kuluessa, tarkistathan myös roskapostilaatikkosi ja olethan meihin uudelleen yhteydessä. 

Pyydä tunnuksia verkkokauppaamme alla olevan lomakkeen kautta tai sähköpostilla: info@thalgofinland.fi

    Puhelin: 010 2810 130

    Y: 2331581-4