VERKKOKAUPAN TOIMITUSEHDOT

HINNAT
Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta vapaasti toimipisteessämme Ruskolla.  Viivästyskorko 14%. Muistutuskirjeestä veloitamme 6 euroa. Tuoteiden mukana toimitetaan lasku paketin mukana tai jos on sähköinen laskutus niin ilmoita siitä erikseen.

OMISTUSOIKEUS
Omistusoikeus ostettuihin tuotteisiin siirtyy sinä päivänä kun lasku on maksettu. Muistutukset tulee tehdä 8 päivän kuluessa.

PALAUTUS
Tavaran saa palauttaa vain Thalgo Finland Oy:n suostumuksella. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessa ja palauttaja maksaa rahdin.

TOIMITUS
Toimitamme tuotteet pääsääntöisesti matkahuollon kautta. Oppilastilaukset toimitetaan ennakkomaksulla. Yli 130€ (alv 0%) tilaukset rahtivapaasti. Mikrohiontakiteisiin tulee aina rahtikulu.Matkahuollolla tilauksesi toimitetaan perille asti samalla rahtimaksulla.

ONGELMATILANTEET KULJETUKSESSA SEKÄ VIALLISTEN TUOTTEIDEN OSALTA
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@thalgofinland.fi tai postitse:

Thalgo Finland Oy
Sortintie 1
21290 Rusko, Turku

MUUTA
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Emme myy tuotteita suoraan kuluttajille.Verkkokauppa on vain ammatinharjoittajille joilla on voimassa oleva y-tunnus. 

Thalgo Finland Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.
Thalgo Finland Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.